12 253 marek
4 987 700 instrukcji
Pobierz instrukcję – jest DARMOWA! Karolinstruckje pozwala Ci pobrać kilka rodzajów dokumentów, aby jak najlepiej wykorzystać Twój ACER ASPIRE E1-570G: instrukcje, przewodniki i poradniki.
Linki sponsorowane


Instrukcja obsługi ACER ASPIRE E1-570G

Karolinstruckje pomaga w ściągnięciu instrukcji obsługi dla ACER ASPIRE E1-570G

Linki sponsorowane

ACER ASPIRE E1-570G: Pobierz kompletny podręcznik użytkownika. (4049 Ko)


Możesz także pobrać poniższe instrukcje, związane z tym produktem:
ACER ASPIRE E1-570G
ACER ASPIRE E1-570G Ç
ACER ASPIRE E1-570G QUICK START GUIDE

Ten produkt, mimo zaklasyfikowania do marki ACER, mógł być także produkowany przez EMACHINES, GATEWAY po przejęciu, sprzedaniu lub zmianie nazwy firmy.

Skrót instrukcji: podręcznik użytkownika ACER ASPIRE E1-570G

Szczegółowe instrukcje użytkowania znajdują się w podręczniku użytkownika.

du kan antingen återställa med hjälp av hårddisken eller säkerhetskopian du har skapat. Om du återställer med Windows och återställningsinformationen lagrad på din dator: • Tryck på Start, skriv 'Recovery' och klicka sedan på Acer Recovery Management i listan över program. Klicka System och säkerhet > Åtgärdscenter och klicka sedan Återställning längst ner i fönstret. Säkerhetsfunktionerna omfattar hårdvaru- och mjukvarulås — ett säkerhetslås och lösenord. Rörlighet Med trådlösa LAN-nätverk kan du och andra användare i ditt hemnätverk dela på åtkomst till filer och enheter, t. Leta reda på Password on boot: och använd knapparna och för att aktivera funktionen. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet, tryck på Windowstangenten + och klicka på Start; eller flytta markören längst ned till vänster på skärmen och klicka på Start. Program i Windows Store använder automatiskt hela skärmen och kräver inte nedstängning på traditionellt sätt. Klicka Startskärm högst upp så sidan och välj en färg och bild. hur flyttar jag paneler? Klicka och håll ned en panel för att välja den, och dra den sedan till önskad plats på Start. Klicka Låsskärm högst upp på sidan och välj den bild och de appar du vill ska synas på låsskärmen. hur avslutar jag en app? Flytta markören högst upp på skärmen, och klicka och dra fönstret nedåt för att stänga programmet/appen. 96 - Notis om säkerhet och överensstämmelse med regelverk Denna produkt överensstämmer med tillämpliga riktlinjer för radiofrekvenser och säkerhetsnormer i de länder och områden som den har godkänts för trådlös användning...
  Know our Partners   Najczęściej zadawane pytania   Skontaktuj się z Karolinstruckje   Ostatnie wyszukania
Ostatnie uzupełnienia
  Mapa strony
Marki rozpoczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2005 - 2012 - Karolinstruckje - All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.